SERVICE

SERVICE

 

SUPPORT

Bij STECODIAG kan je terecht met al jouw vragen. Alle technische vragen stuur je best door via mail samen met alle voertuiggegevens, VIN nummer, motortype,...

 

Hulp op afstand met TeamViewer

Het is mogelijk dat één van onze medewerkers je op afstand helpt door tijdelijk toegang te krijgen tot jouw pc. Dit kan handig zijn bij een installatie- of softwareprobleem, maar ook voor hulp bij het updaten van een diagnosetoestel bieden wij je deze gratis ondersteuning. We gebruiken hiervoor het programma TeamViewer.

 

Bij de aankoop van ArtiMini of ArtiPad I kan 1 persoon een gratis dagopleiding in ons trainingscentrum volgen. Zo leer je jouw toestel en zijn functies nog beter kennen.

Data en meer info volgen later.

TOPDON VEHICLE COVERAGE

Hier vind je een gedetailleerde lijst van de software toegang per merk. Selecteer 'passengercar series'.

 

De TOPDON software ondersteunt alle voertuigsystemen van de toonaangevende Europese merken zoals Mercedes-Benz, BMW, VW, AUDI, LandRover, Jaguar,... en ook de exclusieve merken zoals Porsche, Ferrari, Maserati, Lamborghini, Bentley, Rolls Royce,…

GARANTIE & REPARATIE

We bieden een volledige garantie van 1 jaar vanaf de datum van verkoop met een directe toestelruil binnen de 2 werkdagen in geval van technische problemen. Vergeet niet de factuur te bewaren, dit is namelijk het garantiebewijs.

 

Na afloop van de garantietermijn wordt het toestel hersteld en sturen we een vervangtoestel in afwachting van de reparatie.